Over ons

Autoschade
Jansen

Autoschade Jansen is in 1995 opgericht door Johan en Jenny Jansen.

Wij, René Stremmelaar en Bas de Leeuw, hebben in 2022 het stokje overgenomen. Wij staan dagelijks met onze medewerkers voor u klaar! Met onze service en het vakmanschap van de medewerkers staan wij garant voor hoogstaand schadeherstel.

Groen gedaan!

Door Stichting Duurzaam worden wij ieder jaar getoetst en gecertificeerd op duurzaam ondernemen en milieubewust schadeherstel. In ons kantoor prijkt het certificaat “Groen gedaan”, GroenGedaan! staat voor reparatie, herstel en onderhoud op een duurzame manier Een bedrijf met het keurmerk Groengedaan! repareert, herstelt en/of voert onderhoud uit op een milieuvriendelijke manier. Wat u daarvan merkt? Eigenlijk niets. Want het onderhoud of de reparatie duurt niet langer, is niet duurder en is van hoge kwaliteit.

Uw schade in goede handen

Van klein krasje tot uitgebreid schadeherstel. Autoschade Jansen heeft alles in huis om uw auto of bestelwagen weer in perfecte conditie te krijgen. In ons bedrijf werken wij met de modernste reparatietechnieken en andere geavanceerde reparatiemethodes. Om de beste kwaliteit in reparaties te garanderen, investeren we continu in de kennis van onze mensen. Van uw schade worden digitale foto’s gemaakt, die via internet naar de verzekeringsmaatschappij worden verzonden. Dat versnelt de procedure aanzienlijk!

Kwaliteit bewijst zichzelf.

Met alleen een goede service bent u er nog niet. U wilt uw auto kwalitatief goed gerepareerd hebben tegen een goede prijs. Om daar zo goed mogelijk aan te kunnen voldoen werkt Autoschade Jansen volgens de richtlijnen. Dat betekent dat u garantie krijgt op de gerepareerde schade. Want autoschade Jansen staat voor professionaliteit en kwaliteit. Die kwaliteit wordt gewaarborgd door het speciale kwaliteitssysteem, dat inhoudt dat gewerkt wordt volgens precies omschreven procedures en werkprocessen en dat afspraken altijd worden vastgelegd.

U een vervangende auto, wij verzorgen de rest.

Bij Autoschade Jansen staat de goede service aan u als klant centraal. Dat betekent dat u de complete afhandeling van de schade met de verzekering aan ons kunt overlaten. Daar hoeft u zelf helemaal geen kostbare tijd aan te verspillen. Wij zorgen voor vervangend vervoer, zodat u mobiel blijft. Indien nodig komen we uw schadeauto ophalen en krijgt u uw gerepareerde auto, zodra het leed geleden is, weer keurig bij u voor de deur afgeleverd. Autoschade Jansen is goed bereikbaar, want schade komt nu eenmaal altijd onverwachts en altijd op het meest ongelegen moment.

Vragen?

Neem contact met ons op

Maandag – vrijdag
07:30 – 17.30 uur

Zaterdag
09.00 – 12.00 uur